• vitaresbanner1.jpg
  • vitaresbanner2.jpg

Контакт

Адреса:
29 Ноември бр.1/26
Ресен
7310
Македонија
Телефон:
0038947451855
Факс:
0038947451855
http://www.vitares.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Новости

На ден Крстовден 27.10.2010 во Ресен беше отворена фабриката ВИТА РЕС чија дејност ќе биде преработка на овошје и зеленчук.

ПОВЕЌЕ

Галерија

kontaktivita

lokacija

Designed by Djordano